Over ons

Waarom?

 Vanuit een oprechte aandacht en intentie willen we bijdragen aan ‘beter’. Dit doen, op deze wijze, geeft ons energie! Om het potentieel dat ieder mens in zich heeft vrij te maken en te verbinden aan de doelstellingen van een organisatie. Individueel of in teamverband, maar altijd vanuit oprechte intenties en gericht op concrete doelen en ambities. Daar ligt ons hart, onze kracht en daar zijn we goed in.

We staan vragend in het leven en staan open voor ieders verhaal. We zijn nieuwsgierig, puur en verbinden op een dieper niveau waardoor de drijfveren van de mens wordt verbonden met de onderneming.


“In een veranderende context – een omgeving die nieuwe, meer complexe uitdagingen oplegt – zullen organisaties, reactief of proactief, zich moeten aanpassen om zichzelf in stand te houden.”


Hoe?

Professionele inzichten

Wij zijn specialist in training, coaching & advies van individuen, teams en organisaties. Wetenschappelijke- en methodische inzichten vormen de basis van al onze interventies. We staan open voor kritiek en reflectie en zoeken altijd naar nieuwe wegen om onze eigen aanpak te blijven verbeteren.

Verbinden en verrijken

Bij Context is Leading versterken we het sociale weefsel van een organisatie en vitaliseren we mensen. We stimulereren ontwikkeling en verbinden. Verrijk jezelf, je organisatie, “come alive” en ontsluit je potentie.


Wat?

Context is Leading biedt unieke ontwikkelprogramma’s en helpt organisaties in hun ontwikkeling en streven naar performanceverbetering.