Onze missie en heldere visie

Onze missie is om -in verbinding- contextgeoriënteerde meerwaarde te creëren. Of beter gezegd: door middel van een rijke, open en betekenisvolle dialoog willen we mensen en organisaties in beweging brengen zodat zij meerwaarde creëren voor zichzelf, de organisatie en de klant.


Werkwijze

Bij Context is Leading vitaliseren en optimaliseren we. We stimuleren het werken vanuit je hart, gebruikmaken van je talenten, het vinden van je diepste drijfveren en je authentieke energie. Wij weten als geen ander hoe we je kunnen laten voelen wat samenwerking is en dat het heel gewoon is dat je soms worstelt. We willen je helpen om jouw bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Waarom zou je jouw volle potentieel niet benutten? Word wakker, fris je op en ga op weg en ruim hier en daar een blokkade op. Ben je klaar om je doel te gaan bereiken?

Meerwaarde

Wij vinden dat al onze projecten een absolute meerwaarde op moeten leveren voor jou of je organisatie. Meerwaarde is zichtbaar wanneer jij of de organisatie in ontwikkeling komt en talent wordt versterkt. Dit gebeurt allemaal wanneer jij, het team of de organisatie in de performing-fase komt, afgestemd op de context. En hoe je daar komt? Daar helpen wij bij. Want wie wil er nou niet werken op een leuke plek met een goede sfeer waar klanten graag komen.

Dialoog

Misschien kunnen we beter zeggen: in een open dialoog. Wij van Context is Leading vinden dat gesprekken zinvol moeten zijn en dat alles er mag zijn. We stellen vragen, staan open voor je antwoorden en zijn nieuwsgierig naar wat je beweegt. We hebben respect voor de ander en in deze open gesprekken zoeken we naar patronen, verbindingen, bedoelingen en zingeving.


Context is Leading biedt unieke ontwikkelprogramma’s en helpt organisaties in hun ontwikkeling en streven naar performanceverbetering.