Context is Leading

organisatieverandering en performanceverbetering

Coaching & Begeleiding

Wat zijn mijn drijfveren en waarden en hoe komen die tot uiting in mijn werkstijl en persoonlijk leiderschap? Wat geeft mij energie en wat kost energie? Hoe manifesteer ik wat ik heb belangrijkst vind?

Hoe kan ik positief gedrag vanuit mijn drijfveren laten zien – en negatief gedrag herkennen? Welke natuurlijke kwaliteiten en talenten heb ik vanuit mijn waarden – en welke blinde vlekken? Wat zijn mijn ontwikkelstappen en wat heb ik al in huis om die zelf te zetten?


De meest gebruikte toepassingsgebieden van onze Tools:

Organisatieontwikkeling
Organisatie-inrichting
Begeleiding van ontwikkeling en inrichting van processen
Samenlevingsontwikkeling
Integraties & Fusies
Cultuurontwikkeling & -transformatie
Projecten & Programma’s
Teamcreatie & Teamontwikkeling
Werving & Selectie
Medewerkerstevredenheid
(inter)Persoonlijk: Coaching & Begeleiding